Stomatološka Ordinacija - Al Shawwa

Brigu o vašim zubima povjerite nama!

IZBJELJIVANJE ZUBA

utorak, 19.10.2010 22:09:00

Tijekom godina prirodna bjelina zuba može postati nečista zbog duhana, hrane i nekih pića kao što su kava, čaj i crveno vino. Izbjeljivanje zuba je učinkovit tretman koji će Vašim zubima vratiti njihovu prirodnu bjelinu u vrlo kratkom vremenu.

U nekim slučajevima izbjeljivanje zuba neće biti moguća opcija zbog stanja u kojem se zubi nalaze. Ukoliko na primjer imate bijele plombe proces izbjeljivanja neće pokazati nikakve rezultate.

Također nije moguće izbijeliti zubne proteze ili mostove. Što su zubi tamniji manje je učinkovit proces izbjeljivanja, ali ljudi sa žućkastim ili flekavim zubima primijetit će veliku razliku. Vaš će vam stomatolog moći reći koja je za vas najbolja opcija i ukoliko izbjeljivanje nije moguće preporučiti alternativu pogodnu za Vaše zube.

PROCES IZBJELJIVANJA ZUBA

Izbjeljivanje zuba koje će Vam napraviti Vaš zubar obično će se raditi izbjeljivačem. Otopina koja se za to koristi sadržavat će ili hidrogen ili karbamid peroksidkoji će se na zubu razgraditi i dopustiti kisiku da očisti zub. Ovaj proces izbjeljuje zube i njime se može postići željena bjelina zuba.

Zubar prvo po desnima stavi zaštitu, obično gumeni kalup ili neku vrstu gela, a zatim će sredstvo za izbjeljivanje nanijeti uz pomoć gumenog kalupa izrađenog specifično za Vaše zube. Kako bi tretman izbjeljivanja obavili kako treba i do kraja morat ćete vjerojatno zubara posjetiti dva do tri puta, a kompletan proces izbjeljivanja ne bi trebao trajati duže od mjesec dana.

Posjeti stomatologu mogu se kombinirati sa procesima izbjeljivanja koje možete obaviti kod kuće. Kod kuće ćete morati redovno upotrebljavati sredstvo za izbjeljivanje po oko 30 minuta u vremenskom periodu od dva do četiri tjedna. Vaš će vam zubar savjetovati koliko često trebate nanositi sredstvo za izbjeljivanje.

 

Povećaj sliku

Stomatološka Ordinacija - Al Shawwa

Stomatološka ordinacija dr. Katica Maleš- Al Shawwa
Stomatološka ordinacija, stomatologija, Split, fiksna protetika, implantologija, Split, zubi, izbjeljivanje zubi, dječja stomatologija, preventivna stomatologija, njega zubi, oralno zdravlje, Split...

Kontakt

Doverska 2a, 21000 Split
Otvori kartu
tel:
+385 21 468 014
mob:
+385 98 970 5992
mail:
stom-katica.alshawwa@st.t-com.hr
web:
https://stomatoloskaordinacija.fullbusiness.com/
Copyright 2020 Stomatološka ordinacija dr. Katica Maleš- Al Shawwa Uvjeti korištenja
Zatvori prozor

Lokacija

Za odabir Vaše lokacije morate imati aktiviran JavaScript!

Adresa:

Doverska 2a, 21000 Split
Ova web stranica koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja pristajete na njihovu uporabu. Uredu